Inför Roma + Info om den flyttade matchen

Matchen mot Tollered som skulle spelats i lördags har nu fått nytt speldatum. 10/10 kl 19:00 kommer den spelas på Flodala IP:s konstgräs (nästa måndag alltså). Blir mao bara en träning nästa vecka, på bergsjövallens gräs på torsdagen kl 17:30.

Men redan på onsdag tar vi emot Roma för årets sista hemmamatch. Tyvärr hänger ju Brasks och Kalles avstäningningar kvar nu, så det blir nytt huvudbry för Coach och Nando att försöka hitta en vettig trupp inför den matchen.

Matchen i våras vanns tämligen enkelt av Maskinen. 4-1 slutade siffrorna på då efter mål av Lulklass (2), Brask och Freddan. 4-1 kändes lite i underkant med tanke på hur matchbilden såg ut, men det handlar om att komma till lägena också, inte bara äga bollinnehavet.

Nu känns det som att Roma, trots sin tabellplacering, börjat hitta rätt igen de senaste matcherna och man förlorade nu senast mot Götaholm med 5-3 (samma som vi förlorade med alltså). Så vi bör inte underskatta motståndet, dom har trots allt en liten chans kvar att hålla sig kvar i sexan och dom kommer garanterat kriga till sista svettdroppen för att ta den chansen.

Hasse är den enda i Real som riskerar avstängning vid nästa gula kort.