Inför Somalia – Real Maskin

Somalia SK har haft en tuff inledning på säsongen, minst sagt. Med bara en seger och en oavgjord match huserar man näst sist i tabellen, en poäng före Lövet/Johanneberg. I sin senaste match verkar Somalia ha gjort en helt ok insats och fick stryk med bara 1-0 mot Öjersjö. Somalia är i övrigt det laget i serien som släppt in flest mål och gjort minst.

Real, som också har haft en del problem med formen under våren, kommer stärkta från träningsmatchen i lördags där man spelade oavgjort mot div 5-gänget Bergsjö IF. Som vanligt är det ett par gubbar borta pga avstängningar etc. Men Coach har i alla fall lyckats skrapa ihop en 15-mannatrupp som är ganska liknande den vi hade mot Bergsjö IF.

Förra matchen mot Somalia slutade 7-0 till Real där Mojje stod för ett hat-trick bland annat. I den matchen lyckades vi även få 5(!) gula kort, något vi inte har råd med att göra i denna matchen.  7-0 är för övrigt ett resultat som verkar vara en förbannelse för Somalia, då dom förlorat inte mindre än fyra av sina nio förlustmatcher med just 7-0.

Matchen går av stapeln imorgon lördag klockan 16:15 på våran alldeles egna Bergsjövallen. Det förväntas storpublik till denna ”bortamatch” på hemmaplan, så se till att vara där i god tid!

Preliminär startelva

Preliminär startelva