Inför Stattena IF – Real Maskin

I helgen är det dags för träningsläger i Helsingborg och på lördagen får vi äran att möta klassiska Stattena IF på Filborna IP.

Maskinen har haft tre tuffa matcher hittills och väntar fortfarande på årets första seger. Men med tanke på vilket motstånd vi mött så kan vi inte vara allt för besvikna. Bergsjö IF slog div 5-laget Utbynäs i helgen och både St Jakob och City är obesegrade 2019 (City slog bl.a. Bjurslätt förra veckan).

Det är alltså tre riktigt vassa lag vi mött såhär långt. Lägg därtill att vi i alla tre matcherna fått ta in gubbar som inte gjort en enda träning i år så är det lätt att förstå att vi haft det tufft. Förhoppningsvis får vi tillbaka lite gubbar nu lagom till seriestarten och får lite välbehövlig konkurrenssituation i laget igen.

Stattena blir en ny bekantskap för oss vilket ska bli jättekul! Laget huserar till vardags i div 7 Nordvästra skåne och förra säsongen hamnade man femma efter att fyra(!) lag utgått.

Än så länge väntar även Stattena på sin första seger för säsongen, så vi kan räkna med att det kommer vara två taggade lag som möts på lördag!

Vi ses!

Stattena IF