Inför Tollered – Real Maskin BK

Det är dags för Real Maskin att spela säsongens tredje match. För motståndet i denna finner vi inga mindre än Tollereds IF. Tollered är som vi minns sedan förra året den match som ligger längst ifrån vår klubbstuga. Vi minns även det att publiken skulle betala inträde på matchen.

De som betalade de 20 kronorna en vacker dag i april förra året fick skynda sig in på arenan. Redan efter 5 minuter så hade Tollered tagit ledningen med inte bara ett utan tvåTolleredsIF noll. Tollered slog långt medan Real fortfarande stod och studerade gräset som korna på bete. Efter 30 minuter var matchen mer eller mindre avgjord när det stod 4-0 till Tollered. Real kom tillbaka lite med ett mål, direkt på hörna, av Mojje. Även det i första halvlek. Matchen var efter det jämn och det krigades rätt friskt på mittplan om jag inte minns helt fel. Matchen slutade iallafall i klar seger till Tollered med 4-1.

Returmatchen på höstsäsongen spelades inför ickebetalande åskådare på Bergsjövallen. Matchen var en hård, stumtals rätt ful, kamp där Tollered var de lag som lyckades göra mål. Trotts att Tollered drog på sig inte ett, utan två röda kort under matchen fick Real aldrig hål på målvakten. Surt, sa räven.

Så nu är det dags för revansch! Vi minns förra årets resultat och tar med oss det när vi imorgon rullar upp till Spinnarvallen. Real kommer med ett gott självförtroende efter 7-0 segern senast. Tollered förlorade sin senaste match mot Öjersjö med 3-1 och kommer även dem vara taggade.

Real kommer till spel utan Jacob Karlsson Casimiro De Luiz Gustavo som är avstängd efter en incident under träningslägret (en incident som är mycket lindrigare än mängder med situationer i 6A). Även Fredrik Vanhanen missar matchen på grund av skada. Jonathan Karlsson kommer tillbaka från avstängning men är lite halvskadad och missar även han matchen. Jimmi Brask missar även han matchen, själv säger han att han är skadad men enligt ryktesvägar är han bara inte med i coach framtidsvision. Jag lägger ingen värdering i det hela utan konstaterar att Brask missar matchen imorgon.