Inför: United Africa FC

Helgens match blev tråkigt nog inställd. Viking Väst FC lämnade ett sent besked om att de inte fick ihop tillräckligt med folk. Det sena återbudet gjorde att Real blev utan motståndare på söndagen och matchen skulle ersättas med träning. Besvikelsen från den uteblivna matchen i samband med en halv snöstorm på söndagsmorgonen gjorde att även träningen ställdes in till slut.

 

Självfallet är det tråkigt när sånt här händer men det är bara att bita i det sura äpplet och köra vidare. Istället för en troligtvis enkel vinst mot Viking Väst så ställs vi nu i helgen inför tuffare motstånd. På lördag är det United Africa FC som står för motståndet.

 

United Africa kommer i år att spela i division 5A efter att de förra året trillade ur division10346360_764075400336126_2146977886339604547_n 4A. Laget slutade på näst sista platsen i 4A endast 1 poäng efter Kode. Under 2015 verkar dock United Africa in ha spelat speciellt mycket. De har tränat mycket inomhus och har säkert spelat någon cup/serie där (Inget som jag har kollat upp). Matchen mot Real Maskin blir den första för säsongen och kanske tänker de att de vill bygga på självförtroendet efter en tuff säsongen förra året genom att möta ett lag från division 6. Real kommer dock inte vika ner sig i första taget. United Africa har tre matcher inplanerade där två är mot divison 6 lag och en mot Hisings Backa från divison 4.

 

Real kommer taggade till matchen efter sin uteblivna match och en stor revanschlust efter Östra cupen. Laget visade att de kunde står upp rätt bra mot Utbynäs och kan Real finna det spelet igen, samt målet, så kan det bli en jämn match på lördag.

 

United Africa FC – Real Maskin BK
Lördag 7/3 14:30
Bergsjövallen