Inför Viking Väst FC

Efter helgen inte helt oväntade uttåg ur Östra cupen så tar Real Maskin nya tag. Matchen mot Utbynäs visade prov på att Real tränat på bra och det finns fart, passningsspel och fysik i truppen. Vi tar med oss den goda prestationen och bygger vidare på den. Matchen mot Angered United (f.d. Lärje/Angered) glömmer vi illa kvick samtidigt som vi konstaterar att det är ett rejält hopp mellan division 6 och division 2.

Men det är ju så härligt med fotboll att det alltid kommer en ny match efter ett nederlag. Därmed blickar vi fram emot veckans träningsmatch mot det nybildade laget Viking Väst FC.

Viking Väst FC är ett nytt lag som det inte finns otroligt mycket information om på internet. Det jag kunnat syna hittills är att de troligtvis utgår någonstans från Kärra-regionen men det är oklart. De har även valt att lägga alla sina matcher på bortaplan så jag vet inte vilken deras hemmaplan är. Det jag vet säkert är att de kommer att spela i division 7C under 2015.

En annan sak jag vet är att de har spelat två träningsmatcher hittills. I den första matchen ställdes Viking Väst FC mot 7B:laget Ariana FC. Matchen slutade 2-2 och enligt Viking Västs hemsida och det var en öppen historia med många målchanser.

Laget har sedan spelat ytterligare en match. Den andra matchen spelades mot ett annat division 7B lag, Solängens BK. I denna match gick Viking Väst på en riktig nitlott och förlorade med hela 9-0. Inget utav lagen har skrivit något om matchen men man kan ju antaga att Solängens BK var det bättre laget.

Efter en storförlust som denna kommer Viking Väst troligtvis dundertaggade till matchen mot Real Maskin på söndag. Real Maskin som i sin tur förlorade sin senaste match med 9-0 kommer givetvis också supertaggade till ny match. Det ska bli spännande att stifta bekantskap med det nya laget och vi hoppas att matchen ska hjälpa oss att träna på vårt anfallsspel och vår effektivitet.

Kom och se Real Maskin!

Real Maskin BK – Viking Väst FC
1/3 – 2015, 13:00
Bergsjövallen