Truppen fortsätter fyllas på

Ytterligare två trotjänare har valt att krita på för ett år till med Maskinen. Jacob De Ruíz Casimiro och Oguz Demir är två gubbar som varit länge i klubben och vi är mycket glada att de valt att fortsätta spela för Real.

Jacob gjorde ju en halv säsong i Bergum förra året men tog snabbt sitt förnuft tillfånga och kom tillbaka till Real redan under sommaruppehållet. Jagge har nu mött Real två gånger och fortfarande aldrig vunnit (torsk på straffar med Qviding 2007 och oavgjort i vårmötet förra säsongen).

Oguz har varit i klubben ända sedan man tog steget upp i division 6 och är en gubbe som alltid krigar och ställer upp för laget såväl på som utanför plan. Gjorde förra året den största bedriften och besegrade cancern och lyckades vara tillbaka på plan bara någon månad senare. Stort! Oggan sitter även med i styrelsen och är webmaster för vår fina hemsida.

Båda spelarna menade att valet var lätt när det kom till att förlänga med Maskinen. ”Det finns inget annat lag i Göteborg som har så kul som Real” menade gubbarna medan tränarstaben och sportchef Moholi stod och gnuggade händerna av lycka.

Moholi hade följande att säga om Jacob och Oguz: Två killar med stort Real-hjärta! Det är sådana gubbar som alla klubbar behöver men som tyvärr blir allt mer sällsynta i dagens moderna fotboll.

Ytterligare ett par spelare är på väg in och det verkar som att truppen är mer eller mindre spikad nu för 2018! Nedan ser ni truppen i sin helhet så som den ser ut just nu:

1. Mattias Kitterfeldt
2. Jerry Bergstedt
3. Fredrik Vanhanen
4.
5. Niklas Backlund
6. Joel Elfving
7. Jacob De Ruíz Casimiro
8. Johan Magnusson
9. Johan Larsson
10. Lukas Wallmander
11. Daniel Andersson
12.
13. Joakim Larsson
14. Oguz Demir
15. Tobias Widberg
16. Ahmed Gouda
17.
18.
19. Jimmi Brask (utlånad)
20.
22. Andres Monar
23. Jonathan Karlsson
55. Robin Svensson
91. Magnus Wästlund