Jacob och tobbe förlänger

Nästa två spelare som valt att förlänga med Maskinen är inga mindre än förra årets skyttekung Tobias Olovsson och biträdande spelande sportchef Jacob Casimiro.

Tobbe som förutom att vinna den interna skytteligan förra säsongen även tog en plats i årets lag i GP ses som en stark kandidat att axla kaptensbindeln 2021. Med flest spelade minuter 2020 och överlägset flest löpmeter är han en av grundspelarna sportrådet vill bygga laget kring.

Jacob har i år tagit över rollen som assistent till sportchef Tommy Moholi men kommer givetvis vara med även på planen 2021. Killen med seriens flinkaste fötter och svagaste psyke är en av spelarna som varit längst i laget och för att citera SEB ”är inte helt obetydlig utanför plan”.

Sportchef Moholi tog emot pressen med ett stort leende på läpparna: ”Det är ingen hemlighet att vi jobbat hårt för att få behålla Tobbe. Efter utmärkelsen till årets lag förstod vi att intresset för honom skulle öka bland klubbarna med högre serietillhörighet. Han har på kort tid vuxit fram till en av våra absolut viktigaste spelare och vi är otroligt nöjda att han nu skrivit på nytt kontrakt. Sedan har vi Jacob. Han kommer hjälpa mig med diverse enklare sportchefssysslor bland annat. Vässa mina pennor till exempel.”

Truppen ser nu ut som följande:

1- Anton Malm
2-
3- Jonas Pettersson
4-
5-
6- Joel Elfving
7- Jacob Casimiro
8- Tobias Olovsson
9- Sebastian Engström
10-
11-
12- Ibrahim Chit
13- Jonathan Johansson
14- Tim Pukari
15-
16-
17-
18-
19- Anders Taco Svensson
20-
21-
22- Andres Monar
23- Oguz Demir
24-
25-