Janneklass, Taco och PH-Tim förlänger!

Grabbarna med de bästa smeknamnen har till slut valt att förlänga med Maskinen! Det var långdragna förhandlingar men till slut kunde Maskinen övertyga trion om att det är på Realgården de hör hemma.

Richard ”Janneklass” Jansson klev ju in förra säsongen och vikarierade på mittbacken tre matcher och gjorde det med bravur. Han lyckades till och med göra sitt första mål någonsin i Real-tröjan!

Anders ”Taco” Svensson, den riktige Taco stod för en fin säsong förra året där han fick spela på samtliga positioner på mittfältet och var bärande i många matcher. Har redan hunnit göra årets mål (kanske) i träningsmatchen mot Sjövik i torsdags.

PH-Tim Pukari, vår ständige gubben i lådan som dyker upp där man minst anar det, kommer säkert försvinna bort delar av säsongen när han blir castad för Ex on the beach/bonde söker fru/gift vid första ögonkastet. Men vi vet att när han väl är med så är det målgaranti från vår kvicke iller. Två mål blev det i årets första match i torsdags.

Sportchef Moholi meddelade på presskonferensen att detta varit tre viktiga kuggar vi fått jobba hårt för att få behålla, men nu när avtalen är påskrivna och klara känns det som att vi har en otroligt stark stomme. Med 26 spelare klara och ett par till som vi hoppas göra klart med inom kort kan 2020 bli ett riktigt roligt år!

Truppen just nu:

1- Anton Malm
2-
3- Jonas Pettersson
4- Kalle Jarnebrink
5- Tobias Widberg
6- Joel Elfving
7- Jacob Casimiro
8- Sebastian Engström
9- Tobias Olovsson
10- Johan Magnusson
11- Lukas Wallmander
12- Anton Malm
13- Joakim Larsson
14- Tim Pukari
15- Marcus Cederqvist
16-
17-
18- Erik Svensson
19- Anders Svensson
20- Anders Iversen
21- Haris Galijatovic
22- Andres Monar
23- Oguz Demir
24- Richard Jansson
30- Mattias Kitterfeldt
31- Pascal Francesconi
32- Sebastian Kongo Oscarsson
55- Fredrik Wiklund
91- Klaus Jonsson