Matchrapport Angered FC – Real Maskin BK

Angered FC – Real Maskin BK 10-1
Mål: Johan Magnusson (Pascal Francesconi)

11112572_486377308179274_5743550643957011779_n
Startelvan

Ja, vad ska man säga. Känslan innan match var att det skulle bli en rolig, målrik match. Målrik blev den ju, inte så himla rolig dock.
En hel del fult spel blev det, där Angered borde haft både ett och två röda kort tidigt i matchen om inte halva laget hade vart kompisar med domaren.
Tre snabba sketmål insläppta och vi spelade i ärlighetens namn inget vidare. Stundtals såg man prov på vårt vanliga fina passningsspel, men allt för ofta blev det långa bollar upp på en ensam Pascal. Eller felpassningar. Det blev det också en del av.

Ett litet mål fick vi till i alla fall. Det var Pascal som lyckas sno åt sig bollen från en av deras försvarare och fri med målvakten spelar Johan snett inåt bakåt som lägger in den i öppen kasse. En klen tröst när man släpper in 10 mål…

I mitten av andra halvlek blåser domarn en frispark och anser att Jonte skjuter iväg bollen efter signalen. Jonte får syna sitt andra gula kort och blir därmed den första spelaren att hamna på minusstatistik i guldfemman denna säsongen.

Angered var oerhört gnälliga och försökte hela tiden starta bråk, något vi tyvärr drogs med av stundtals. Det är något vi får jobba vidare på.

Nåväl, ska man ta en förlust såhär tidigt på säsongen är det i alla fall skönt att det kommer mot ett lag som troligtvis kommer vara med och fightas i toppen. Det gäller att hitta positiva grejer i sånna här stunder.

Bara att ladda om batterierna så ska vi ta och revanschera oss redan på onsdag mot Somalia!

Dagens plus:
– Härligt väder

Dagens minus:
– Allt
– Domarn, sämst i mannaminne