Matchreferat från senaste matchen mot Backatorp

Matchdag och ändrat motstånd och tid. Backatorp och Real sammanlänkar med snabba ryck och match blir av efter att AIF ställt in.
Ändringar från senaste matchen mot Knippla. Junior, Lukas, Alexander, Joel, Farsan, Jerry utgår och Daniel A, Håkan, Jim, Robin, Magnus tillkommer.

Då jag själv inte var med på samlingen och uppladdningen låter jag det vara osagt hur den var men jag själv laddade med en Grande BigMac i kylan på Hisingen och jag var hel laddad!

1:a Halvlek

Jämn start på matchen där båda lagen har en liknande spelstil och spelidé, mycket rörelse och bollen på backen. Efter ca 10 minuter är det dock Backatorp som tar tag i taktpinnen lite mer och spelar en ganska trevlig fotboll utan för den sakens skull skapa några egentliga farligheter. Real försöker i detta skede ligga lite mer på kontring men känslan är att vi är lite för stressade när vi får tag i bollen och skickar lite på chans. Real rycker upp sig lite och är nära att rinna igenom ett par gånger utan resultat. En ganska chansfattig första halvlek avslutas med ett långskott från Backatorp och retligt letar sig in bakom Robin. 1-0 halvlek.

2:a halvlek

Coach och Nando försöker gjuta lite mod i gubbarna efter det snöpliga avslutet på första halvlek och även fortsätter att nöta på om hur vi vill spela och röra oss på planen. Några byten görs i halvlek så alla ska få lira lite boll denna otroligt kalla söndag. Vi startar andra halvlek som vi avlutar första med ett mål för Backatorp. En lite halvtaskig passning bak till Kalle gör att han måste karate sparka bollen som dock går mot vårt mål och friställer två Backatorp spelare och 2-0 direkt! Efter detta känns det som luften går ur oss och Backatorp styr matchen totalt och skapar en hel del chanser som Robin är bra med på eller så slarvar dom själva. Vi har inte mycket till spel utan slår ifrån oss och känns frustrerade. 3-0 kommer efter en kort slagen hörna där vi inte alls är med och dom kan stå fria i vårt straffområde och bara raka in bollen. Coach och Nando försöker pusha på laget och sista 15 minuterna är det som vi på nytt föds och börjar äntligen lira som vi sagt från början och springer som vi sagt från början och skapar nu en hel del helklara chanser som deras keeper är bra med på dock!

Kul att vi kunde avsluta bra denna söndag och det tar vi med oss och delar av första halvlek där vi ligger bra i försvar och har tålamod.