Nyförvärv 3 och 4

Då var det dags att presentera säsongens tredje och fjärde nyförvärv! Det har gått en del rykten fram och tillbaka men nu har dom äntligen kritat på för Real: Lucas Cyrén och Tobias Hollstig.

Tobbe Hollstig är det säkert en del som känner igen sedan hans förra sejour i klubben. Efter ett par lyckosamma säsonger i Real blev han värvad till det kinesiska laget Shanghai FC, där Sven-Göran Eriksson är tränare. Efter fem säsonger i Kina har dock Tobbe bestämt sig för att flytta hem och då föll ju såklart det självklara valet på Real Maskin.

Hollstig uttalade sig såhär i GP tidigare idag:

– Det var flera klubbar i Allsvenskan och Superettan som hörde av sig, men det var aldrig något alternativ. Det finns bara en klubb jag skulle kunna spela för i Sverige och det är Real Maskin. (TT)

Vi säger välkommen hem Tobbe och passar samtidigt på att hälsa en annan spännande spelare välkommen in i värmen, nämmigen 21-åriga stjärnskottet Lucas Cyrén. Cyrén har varit och provtränat med Real under ett par veckor och imponerat stort. Han kommer senast från Stala IF och beskrivs som en snabb, teknisk all around-spelare som kan användas såväl i försvar som på mittfältet. En spelare som direkt är med och krigar om en startplats. Hjärtligt välkommen till den kungliga fotbollsklubben från Kortedala!

Vi är otroligt glada att det är så många nya som tycker att Real är ett spännande och roligt lag, och vi kommer förhoppningsvis kunna presentera ett par ytterligare nyförvärv innan säsongen drar igång.

Lucas Cyrén, 21, och Tobias Hollstig, 23

Lucas Cyrén, 21, och Tobias Hollstig, 23