Nyförvärv 4 och 5

Kasper Nilmad

Det har varit lite tyst kring nyförvärven det senaste då det har varit mycket fokus på annat så har dessa hamnat lite i skymundan. Men nu kan vi i alla fall presentera två gubbar till som ska representera Real Maskin säsongen 2019!

Kasper Nilmad, 19 år, yttermittfältare med ett förflutet i Gunnared och Solväders men kommer nu senast från Bergsjö IF. En snabb, irrationell spelare med ett otroligt skott som vi förmodligen kommer få mycket nytta av i år.

Jonas Pettersson, 30 år, en all around-spelare som man kan använda nästan vart som helst i banan, men han är framförallt tänkt som mittfältare. Startade sin karriär i Björndammen och har via IF Hakoah och Arbetarnas IF nu hittat till Real Maskin. En poängspelare som jobbar stenhårt över hela banan, så kallad box to box-player och lite vad vi saknat de senaste säsongerna.

Jonas Pettersson

Sportchef Moholi hade följande att säga om de båda nyförvärven:

Två spelare vi haft ögonen på länge och som vi verkligen velat få in i laget. Jonas med sin rutin och Kasper med sin talang kommer båda garanterat bidra mycket i år och vi är enormt glada att vi äntligen lyckats knyta till oss dessa två eminenta fotbollsspelare!

Vi säger varmt välkomna till Real-familjen Jonas och Kasper, vi hoppas ni ska trivas hos oss!