Nyförvärv #5(?)

Vi har tidigare presenterat fyra nyförvärv men även fyra återkomster. Men vi är inte nöjda där, utan i årets påskägg hittar vi en kille som vi är oerhört nöjda att ha lyckats knyta till oss: Målvakten Robin Svensson, 27 år. Vi fick oss en liten pratstund med honom under påskaftonskvällen.

Hej Robin, och glad påsk! Vem är du och var har du spelat tidigare?

Glad Påsk! Jag tappade suget för fotboll 2012 efter att ha spelat i Bergsjö IF alla mina år samt en tvåårig utflykt till Qviding. Jobbar med idrott på dagarna och kände i vintras att nu var det dags för en comeback och Real Maskin var direkt förstavalet! Fotboll och idrott är det jag brinner för och Blåvitt och Liverpool ligger varmt om hjärtat.

Vad är intrycket av laget såhär långt?

Säsongen har börjat dåligt med 3 raka förluster men intrycket är att det finns positiva saker i laget och tror att det redan till nästa match på onsdag i hemmapremiären kommer bli bra! Ett riktigt gött gäng och kom direkt in i laget och tror verkligen det kommer lossna snart.

Du har redan hunnit med att spela en match med Real, hur känns det såhär efter debuten?

Det var en svår första match med laget där Tollered kom till friläge efter friläge och lyckades göra 6 mål. Plockar dock med mig ett antal räddningar samt en ”straffräddning”. Kändes riktigt tungt efter att ha gjort endast 4 träningar och nu 1 match på 5 år. Men fler träningar med coach och Nando kommer garanterat göra susen!

Sportchef Tommy Moholi är mycket nöjd över sin senaste värvning och säger såhär om Robin:

”En stor målvakt som verkligen äger luftrummet. Vi har länge varit ute efter en målis som kompletterar Junior och nu har vi äntligen hittat en som skapar ordentlig konkurrens på målvaktspositionen. Robin har ju dessutom spelat på mycket hög nivå och att han jobbar med idrott och även varit målvaktstränare är ju bara positivt. En bra kille helt enkelt som vi tror kommer tillföra mycket både på och utanför planen!”

Vi tackar för snacket och önskar Robin ett riktigt varmt välkommen till Real Maskin!