På gång i Real Maskin

Säsongen har börjat bra med två välbesökta träningar. Till tisdagens träning fanns helt nytt material till spelarnas stora förtjusning. Det har varit bra intensitet på träningarna och det märks att alla är med på att vi ska upp en nivå denna säsongen.

Ytterligare en ny spelare var med och provtränade i tisdags, Alexander Brask. En kvick och teknisk spelare som förhoppningsvis kan bli en del av Real inför denna säsong.

Till helgen kommer vi stå i kiosken i futsal-DM precis som förra året. Tiderna som gäller är lördag 9:00-14:00 och söndag 9:00 till 18:30. Alla som kan är välkomna att hjälpa till och stå i kiosken nån timma eller två. På träningen på torsdag kommer vi fixa ett schema till detta.

Guldfemman

Guldfemman:
Som bekant försöker vi alltid hitta nya inkomstkällor till klubben, det är sånt som gör att vi exempelvis kan köpa nytt träningsmaterial då och då. Alla pengar vi investerar i klubben går ju på ett eller annat sätt tillbaka till spelarna.
Just nu jobbar vi på att starta upp ett samarbete med drömfemman. Det går ut på att man köper en ”femma” för 160 kronor, dessa pengar får man använda för att köpa fem spelare i klubben (spelarna kostar 20, 30 eller 40 kronor). Sedan får man poäng utifrån vad spelarna presterar under säsongen. Fina priser står på spel, förutom prestigen i att bli den bästa managern vid säsongens slut. Mer info om detta finns på guldfemman.se
Utöver detta har vi ett Jokerlotto som drar igång om 10 dagar, samt ett lagtips nu till helgen. Var gärna med på något av dessa (eller båda) så hjälper du Real Maskin samtidigt som du själv har chansen att vinna lite pengar.

Det var allt för denna gången. Vi ses på torsdag, samling klockan 18:00 i klubbstugan!