På gång i Real

Det är mycket på gång nu i Real. Vi har ett stundande träningsläger om lite drygt en vecka, en del träningsmatcher, och snart drar även serien igång!

På spelarsidan verkar 19-årige Alexander Brask, som gjorde sina första minuter i Real-tröjan i söndags, vara i stort sett klar. Enligt sportchefen är man överens med Stala IF om en övergångssumma så där återstår bara detaljer.
Även Magnus Wästlund verkar ha bestämt sig för att skriva på för Real. Magnus är 20 år gammal och har tidigare spelat i bl.a. IK Arvika och Edane GoIF. Magnus har redan hunnit med två träningsmatcher och imponerat tillräckligt för att bli erbjuden kontrakt.
20-årige Leo Lönnroth är en spelare med ett förflutet i GFF som varit med och tränat under ett par veckors tid. Real har varit väldigt nöjda med vad de sett hittills och Leo förväntas få ett kontraktförslag inom kort.
Victor Cárave är en 28-årig mittfältare från Murcia i södra Spanien. Han har varit i Sverige ett år och har varit på provspel med Real den senaste veckan. Förhoppningsvis väljer även han att skriva på för Real inom kort!

Real inleder på söndag en tuffare period i försäsongen. Man spelar tre matcher på sex dagar:
Lunden/ÖBK den 22/3 kl 15:00 hemma på Bergsjövallen
Högaborg FC den 25/3 kl 20:00 på Heden
Balltorps FF den 28/3 kl 15:00 på Vårgårda Arena (träningsläger)

Nästa helg, den 28-29 mars är det träningsläger i världsmetropolen Vårgårda. 22 glada grabbar har anmält sig till denna kanonhelg. Mer info om detta kommer inom kort.

Nya träningstider kommer gälla från och med veckan efter träningslägret. Även detta kommer vi gå ut med i separat nyhet, men det blir i alla fall måndagar och fredagar som vi kom överens om på spelarmötet.

Seriestarten närmar sig med stormsteg och den 11 april är det dags att besöka Bläsebovallen och Angered FC som kom trea förra säsongen. Det blir förmodligen en tuff match, men Real kommer komma taggade till tänderna och ska förhoppningsvis kunna ta med sig tre poäng hem till kortedala.