Partille – Real Maskin 4-1

Inte mycket att säga om matchen. Var man inte bakis innan så blev man det av vårt spel som var bland det sämsta jag någonsin sett Real prestera. Bedrövligt var ordet. Vi startade i alla fall med följande lag:

startingeleven-2

Två sena återbud på Timmie och Hasse gjorde att vi hade en bänk bestående av Jim och Isak.

I första halvlek är vi inte med alls och vi låter Partille gå till paus med en 3-0 ledning. I andra går vi in med lite mera inställning, men får två gubbar utvisade och kommer aldrig närmre än att göra 3-1 genom Lukas efter en perfekt slagen hörna av Andres.

Tyvärr för Partille så vann även Lekstorp sin match så trots segern hamnade man näst sist. Med bara Roma efter sig parkerade Partille som för tredje året i rad ser ut att klara sig kvar med minsta möjliga marginal. Detta då Surte lämnade WO i sin sista match mot Somalia. WO i sista omgången = laget blir uteslutet.

Detta var bra:

– För första gången i Reals historia har en spelare gjort 20 mål på en säsong

Detta var mindre bra:

– Allt

Nu tar vi en välbehövlig vila efter denna sketsäsong och tar nya tag inför 2017!

Förlust med 4-1 i årets sista match #realmaskin #partille #div6 #division6a #gbgfotboll

Ett foto publicerat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)