Real Maskin BK 2018

Real Maskin kommer inför 2018 genomföra en del förändringar, taktiska såväl som organisatoriska. I och med det arbete som påbörjades under jubileumsåret 2016 med bl.a. ny huvudsponsor började klubben att bygga för framtiden, något man fortsatt med under 2017. Till nästa säsong har Real Maskin lockat till sig tre nya samarbetspartners vilket gör att vi får ännu bättre förutsättningar inför 2018.

Säsongen 2017 gick Maskinen över från konstgräs till naturgräs, något som alla i och runt föreningen upplevt som en otroligt positiv förändring. Detta kommer vi givetvis fortsätta med. Som ett ytterligare steg i ledet fick Real-gården ett rejält ansiktslyft och vi fick en ny liten konstgräsplan utanför klubbstugan. Tränarduon som består av huvudtränare Anders Bengtsson och assisterande tränare Fernando Ruíz har satt sig ner och lagt upp en plan för hur försäsongen ska genomföras så att vi kommer på bästa sätt förberedda till seriestarten.

2017 ökade medlemsantalet i föreningen litegrann jämfört med 2016. Nästa säsong vill vi fortsätta växa och vi bjuder därför in nya spelare till provspel under Januari månad. Vi söker efter spelare på alla positioner och ser gärna att du spelat div 6 eller högre tidigare (inget krav dock). Under försäsongen tränar vi två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar kl 18:30 på Bergsjövallen med start den 9 januari. Vi samlas en halvtimma innan i klubbstugan och åker gemensamt bort till träningsanläggningen i Bergsjön.

Är du intresserad av att komma och provspela med Real? Kontakta vår huvudtränare Anders Bengtsson på telefonnummer 0734-13 83 03.

Spelarmöte

Måndagen den 8 januari kl 18:00 kommer vi ha spelarmöte i klubbstugan med en liten lagaktivitet efteråt. Här läggs grunden för hur vi ska jobba 2018 och det är därför viktigt att så många som möjligt dyker upp. Nya spelare som är intresserade är hjärtligt välkomna hit för ett första möte med klubben.

Hitta hit

Vår klubbstuga Real-gården ligger i Kortedala i anslutning till Assaredsskolan. Adress och karta finner du här!