Real Maskin – Croatia 3-3

Kräftgången fortsätter och vårt oflyt med domslut verkar aldrig ta slut. För femtielfte gången denna säsong får vi en tidig utvisning och en mycket tveksam straff emot oss. Junior, som även har ett par andra riktigt svettiga räddningar i matchen, räddar straffen men det hjälper föga då Croatia tar över mer och mer efter utvisningen. 1-0 och 2-0 kommer som brev på posten innan vi hinner vakna till liv igen i mitten av den första halvleken. Reduceringen kommer via målmaskinen Lukas Pippo Wallmander och här känns det som vi har chans att komma in i matchen igen, men strax efter är vi lite passiva i försvaret och Croatia kan tjusigt chippa in 3-1 bakom en chanslös Junior.

Här skulle man kunna tro att luften går ur oss helt, men vi reser oss ur askan igen och precis innan paus hittar Timmie fram till Lukas med ett mycket vackert inlägg och här gör Lukas inga misstag. 3-2 i halvlek och det känns som att vi ändå är med i matchen.

I andra halvlek går Dubo ner på mittfältet och vi spelar 3-5-1. Vi startar ungefär som första med mycket bollinnehav men matchen står och pendlar och inget av lagen skapar särskillt mycket. Men ju längre tid som går av matchen ju mer tar vi över trots det numerära underläget. Och när kvarten återstår av matchen blir det en tilltrasslad situation i straffområdet, och vem håller sig framme om inte Viktor ”Mr 100%” Szanto!! 3-3 är ett faktum och efter detta tappar Croatiaspelarna humöret mer och mer. Vi har bud på fler mål och ska även ha minst en straff när både Lukas och Viktor blir fällda i straffområdet, men domaren friar. I matchens slutskede blir det bråk både på läktarn och på plan och det slutar med att Croatia får tre man utvisade. När slutsignalen går får polis tillkallas då det råder väldigt hotfull stämning på plan. En helt vanlig match i div 6A med andra ord.

Dagens plus:
– Vi ger aldrig upp, trots spel med en man mindre och ligger under i stort sett hela matchen