Real Maskin – Gamlestaden 1-0

Ännu en seger för Maskinen som nu vunnit två av de tre senaste matcherna.

Vi ställer upp med följande startelva:

En bänk bestående av Ahmed, Milad och Jerry gjorde att vi hade en fin trupp trots att viktiga namn som Johan M och Johan L fortfarande återfinns på skadelistan.

Freddan upp i anfallet alltså, något som visade sig vara ett genidrag av firma Coach/Nando. Vi startar matchen och tar tag i taktpinnen direkt. Tim och Joel är omutbara på innermittfältet och vinner i stort sett varenda duell. Ett par halvchanser skapar vi men tyvärr inte mer än så. Istället är det Gamlestaden som äter sig in i matchen mer och mer. Ett par vassa lägen skapar Gamlestaden men Robin är med bra och räddar allt idag. Med bara minuten kvar till paus och ställningen fortfarande 0-0 lyckas Freddan, vackert framspelad av Tim, tråckla sig förbi först en sedan två sedan tre(!) GaFF-backar innan han kan rulla in 1-0 bakom en chanslös målis. Jublet hinner knappt lägga sig förns domarn blåser av.

I andra halvlek böljar spelet lite fram och tillbaks men det är främst Gamlestaden som skapar de farliga lägena. Matchens lirare Robin får sträcka ut ordentligt ett par gånger, men lyckas till sist hålla nollan (första gången vi gör det i seriespel sedan 2015!)

I slutet skapar vi några farliga chanser där Jerry prickar stolpen och Ahmed sånär lyckas med en cykelspark på en hörna. Men till slut blåser domarn av och Real får gå till uppehåll med en fin trepoängare i ryggsäcken. Att lämna jumboplatsen är inte heller fy skam!

Viktigt att vi börjat vinna igen, nu får vi hoppas det håller i sig efter sommaren. Vi kommer under sommaren träna 1-2 gånger i veckan med start nu på onsdag. Info om detta kommer på facebook.

Sedan har vi lite andra aktiviteter inplanerade under sommarn, först ut FIFA-turneringen den 8 juli, missa inte detta!

Go och gla, Kexchokla – Real Real Real Maskin!