Real Maskin gör klart med tre nya samarbetspartners!

Inför säsongen 2018 vill vi i Real Maskin höja oss på samtliga plan. Vi har nu glädjen att presentera tre nya samarbetspartners som vill vara med oss på denna resan!

Sportchef Moholi har följande att säga när vi når honom ikväll:

Vi är såklart väldigt nöjda med att ha knutit dessa tre företag till oss, det gör att vi kan spänna musklerna ytterligare till nästa säsong. Dessutom har två av tre partners väldigt stark koppling till Real Maskin, något vi tycker är väldigt kul.

____________________________________________________________________________________

Understandit är den första av våra tre nya sponsorer. Understandit är en digital byrå inriktad på webb- och mobila projekt. Understandit firade i år 10 år och har sedan uppstarten vuxit och blivit en av de ledande webbyråerna i Göteborg. VD på företaget är ingen mindre än Mikael Svensson, som gjorde 6 säsonger i Real innan bandy och annat trams kom i vägen för fotbollen. Micke gjorde sin sista säsong i Real 2013, året när vi kvalade upp till Div 6. Hans minne lever dock kvar i Real och hans citat om FC Linné brukar höras från Freddans plats minst en gång i veckan.


________________________________________________________________________________________

Eqvilibro är nästa sponsor att hoppa på tåget. Även om företaget var med lite på en kant redan förra året så har man i år valt att ta ett steg upp och sponsra klubben. Eqvilibro är helt nystartat och man sysslar med arbetstidsförkortning. Genom att räkna på olika kostnader och nyckeltal hjälper man företag att hitta anpassade lösningar för att förkorta arbetstiden och öka effektiviteten. VD är Andres Monar, som har spelat i laget sedan 2006.

________________________________________________________________________________________

Vår tredje samarbetspartner är Happy Pride där vi som förening vill visa att vi står upp för alla människors lika värde och att vi är en förening som är öppen för alla. Därför kommer lagkapten nästa år spela med regnbågsfärgad kaptensbindel, precis som bl.a. Östersund i Allsvenskan.

________________________________________________________________________________________

Vi säger hjärtligt välkomna till Real-familjen till samtliga tre nya familjemedlemmar och stort tack för ert stöd!