Real Maskin – Götaholm 3-4

Återigen står vi kvällen innan match med en avbytare och Coach och Nando tvingas trolla med armbågarna. Till slut tar en halvskadad Kongo plats på bänken ihop med Oguz och Pascal som inte rört en boll sen Jesus gick i kortbyxor samt Jagge som har blivit förbjuden att spela mer resten av säsongen…

Som om inte detta vore nog tvingas vi även byta plan då Bergsjövallen är vattenskadad till Kvibergs konstgräs.

Förutsättningarna alltså på topp inför denna ack så viktiga match. Vädret gick från strålande sol till hagel och till strålande sol igen.

Vi ställer upp med följande startelva:

Efter kvarten spelad tvingas vi till första bytet på Niklas som egentligen inte skulle spelat pga skada. Paboy går in som mittback och Kongo kommer in som vänsterback.

Dagens domare är lika dålig åt båda håll ska sägas, men tyvärr är det som vanligt de avgörande misstagen som drabbar oss. Götaholms första mål kommer i 22 minuten och är solklar offside, tio minuter senare kommer en ny målchans där det eventuellt också var offside (oklart om spelaren påverkade spelet eller ej), men Götaholm gör även 2-0 här.

Halvlek.

I andra kommer vi in med nytt självförtroende och kliver upp lite i positionerna. I den 55:e minuten hamnar bollen efter en tilltrasslad situation framför Lukas fötter och han rakar in reduceringen. Bara fem minuter senare hittar Andres fram till nyss inbytte Jagge, som ju har skadat foten så han får nu använda huvudet för att göra mål. 2-2 och det känns som att vi faktiskt kan ta hem detta.

Men i den 77:e minuten får Götaholm återigen ett mål godkänt som var ca 9 meter offside och det känns såklart tungt. Vi gör dock ytterligare en forcering och på en hörna håller sig Freddan framme och petar in 3-3 med tio minuter kvar! Pascal är det som jobbar fram bollen, kul att se Il Mosquito producera poäng direkt i comebacken!

Spännande på slutet och båda lagen har bud på mål, och vi pressar på för ett segermål men i matchens sista minut tappar vi bollen lite för enkelt på egen planhalva och Götaholm får retligt göra 4-3. Besvikenhet. Uppgivenhet. Men vad är bättre medicin mot en förlust än pingisturnering, bastu och öl?

Nya tag mot Syrianska nästa vecka, då ska vi bara ha tre poäng!

Hala Maskin!