Real Maskin – Partille 1-1

Är det tredje eller fjärde tveksamma straffen vi får emot oss som avgör en match i år? Domaren erkände efter matchen att den var tveksam och sa att han hoppades att det ”jämnar ut sig i slutändan”. Jaha, ja men det kändes ju plötsligt mycket bättre.

Nåväl, vi får också en tveksam straff tilldömd oss. Dock efter att han missat den solklara straffen Freddan skulle haft i första halvlek (eller trampade han på sig själv så han började blöda kanske?)

Men allt detta hade faktiskt inte spelat någon roll om vi bara kunde bli lite hetare framför mål. Vi spelade stundtals en bländande fotboll igår, men när det kommer till den sista tredjedelen känns det nästan som att vi inte vill göra mål. Allt blir plötsligt väldigt krångligt och vi tar alldeles för lång tid på oss. Partilles målvakt var dock bland dom bästa vi mött måste tilläggas, det var 100% hans förtjänst att dom kom undan med en poäng igår.

Med det sagt, behöver man 15 chanser (och en straff) för att sätta ett mål, då vinner man inga matcher. Så enkelt är det.

Startelvan

Startelvan