Real Maskin – Partille 3-3

Mål: MoMo, Jonte, Kukas
Assist: Andres

Dagens startelva #realmaskin #gbgfotboll #div6a #match

Ett inlägg delat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)

Med morgontrötta steg stapplade han till badrummet. Trötta rödgråtna ögon mötte honom i spegelbilden. Han var en one-season-wonder och han visste om det. Snyftandes tvättade han bort nattens gråt från ansiktet och tittade sedan ner på sina groteska fötter. ”Varför gör ni inte mål?” tänkte han medan han pånytt kände hur det brann bakom ögonen.
Efter 85 minuter utav gråt, otydliga läten och vansinne så hände det plötsligt. Bollen fann mirakulöst vår forne stjärnas panna och som om det vore sensommar 2016 så letade sig bollen in i nätmaskorna. ”jag kanske inte är en one-season-wonder i alla fall” tänkte han för sig själv.
Innan detta så hade vi släppt tre mål och gjort två, genom Jonte på straff och en mästerlig frispark från Momo. ´
Dubo, flickidol och lagets största och klarast lysande stjärna stod får matchens, kanske säsongens prestation när han klackpassade förbi två stackars motståndare. Gåshud.
Partille var dagens motstånd och dom skall tacka alla sina gudar, profeter och morsor att dom fick med sig en poäng hem från Bergsjövallen. Vi var tyngre, skickligare och ville mer men ibland räcker det med två chanser för att göra tre mål på Maskinen.

Vi går ändå vidare in i säsongen med ett stärkt självförtroende och en skyttekung (KANSKE) på väg mot något stort igen. Spännande.

Vad var bra

– Vi fortsätter göra mål
– Säsongens första poäng!
– Inställningen, alla fortsätter kriga trots att vi ligger under i stort sett hela matchen
– Andres står fortfarande för 100% av lagets assist denna säsongen

Vad var mindre bra

– Vi släpper fortfarande in lite för många och lite för lätta mål
– Joels första halvlek var nog det bedrövligaste man någonsin sett på en fotbollsplan

Tuff bortamatch nästa vecka mot Croatia, men vi kommer självklart göra allt för att få med oss tre poäng hem till Kortedala!