Som Ali skulle uttryckt det: ”Aa de e ok”.

Mål av Marcus (3), Pascal, Johan, Lukas, Kalle.

______________________________________________________________

Startelvan

Startelvan

Årets första serieseger är bärgad. Och det var en seger som från start egentligen aldrig var hotad. Redan i den 9:e minuten kommer Mojje igenom och gör rätt enkelt 1-0. Vid detta tillfälle har Somaliska i princip inte haft bollen under kontroll på offensiv planhalva.

I minut 24 slår Real sin tredje hörna i matchen och efter lite studsande i straffområdet så hamnar bollen hos Kalle i utkanten av straffområdet. Kalle med sitt målsinne drar till med en stenhård vänster som hittar rakt in i mål. 2-0.

3-0 kommer efter att Mojje kommer igenom på vänsterkanten. Han sätter en väldig fart och pang så sitter 3-0 stenhårt i målvaktens vänstra kryss. Ett riktigt klassmål av Mojje.

Efter detta och fram till halvtid så kopplar vi av lite. Vi tar tre varningar innan halvtid och Somaliska har lite mer boll än innan. Somaliska lyckas ändå inte skapa något farligt utan kommer endast till ett avslut under hela halvleken som Junior räddar enkelt.

Paus.

I andra halvlek tar vi kommandot direkt från start. Redan efter tre minuter har vi hittat nätet igen. Ett fint fotbollsmål som går genom hela laget. Från mittfält ner tillbacklinjen som byter kant. En överlapp till Andres som springer förbi sin gubbe, balanserar bollen på kortlinjen och levererar ett långt inlägg till andra sidan där Pascal får till en rätt så avancerad spark som får bollen i mål. Ett riktigt fint fotbollsmål.

5-0 kommer efter en frispark. Bollen går på en Somaliska-kille och hamnar hos Johan som drar till stenhårt med vänsterdojjan och det är helt otagbart för Somaliskas målvakt.

Lukas gjorde sitt första Real-mål

6-0 kommer genom ännu en frispark. Denna hittar direkt fram till Lukas som lämnas helt fri. Lukas tar ner bollen och får helt ohotat säkert placera bollen i mål. Detta var även Lukas första mål i Real-tröjan och vi gratulerar honom för detta.

7-0 kommer då Mojje får göra sitt tredje för kvällen. Helt ärligt så har jag ingen aning om hur det gick till men det var väl ett skott eller något sådant. Mål blev det iallafall.

Överlag gör vi en bra match, kan ju inte vara annat när man vinner med 7-0. Jag tycker dock att det inte var någon perfekt match. Vi hade med lite mer kyla kunnat göra ännu fler mål, tagit lite färre varningar och helt enkelt rullat ännu mer boll. Men som sagt, absolut en bra match av oss.

Nu är det bara att ladda om så har vi en ny match om en vecka.