Real Maskin TV behöver din hjälp!

De flesta av er har sett eller hört om Real Maskin TV. Real Maskin TV är något som startats av Fredrik Vanhanen och Timmie Löfgren. Tanken är att vi ska leverera en rolig bild av hur det är att spela i Real och där folk utifrån, och inifrån kan få se vilka individerna är i klubben. Vi gör detta mest för att det är en kul grej och vi gör absolut ingen vinst på detta. Vi lägger ner en del tid på att planera, filma och klippa.

Vi har mängder med idéer för Real Maskin TV men för att förverkliga dessa så skulle vi behöva lite pengar. Därför har vi startat en Kickstarter-kampanj. Där kan ni, som tycker om Real Maskin TV skänka en slant till oss så att vi kan fortsätta göra Real Maskin TV. Man kan lägga precis hur mycket man känner för. Allt från en krona till 190 miljoner om man så vill. Om vi kommer upp till målet som vi satt (1500 kr) så kommer pengarna gå till att göra Real Maskin TV bättre. Skulle vi inte komma upp i 1500 kr så får vi ingenting. Ingenting kommer då heller att dras från er. Väljer man att skänka pengar så dras de från kortet på sista dagen av Kickstartern (27 juli, lagom efter lönen).

 

Så vi vänder oss till er och önskar att ni som uppskattar Real Maskin TV kan skänka en liten slant till att göra det bättre. Klicka på bilden till höger eller på den här länken: http://kck.st/1RNf8uC

 

Väldiga tack

Fredrik och Timmie