Sagan om konungarnas återkomst

Vi har hittills bara presenterat nyförvärv här på hemsidan. Nu kommer turen till hemvändarna. Det handlar om en trio som alla representerat Real under de senaste åren men som av olika anledningar provat lyckan på annat håll. Nu har kan vi äntligen avslöja att dessa tre valt att komma tillbaka till och krita på för Real Maskin kommande säsong!

De tre spelarna har en sammanlagd ålder på 82 bast, och tillsammans har de närmare tio säsonger i den vita tröjan bakom sig. Vi behöver inte gå in närmre på exakta siffror.

De tre herrarna det rör sig om är såklart Johan ”Schlätta” Larsson, Johan ”Farsan” Magnusson och Magnus ”Ack Värmland” Wästlund!

Tre vise män

Sportchef Tommy Moholi har följande att säga om trippelvärvningen:

”Vi har jobbat ett par månader nu på att få hem dessa tre eminenta herrar och det var faktiskt lättare än väntat när det väl kom till kritan. Alla tre har saknat Real och vi har även saknat dem, så det känns såklart riktigt skönt att vi lyckats få hem dem. Ett bevis för att vi gör nånting rätt i alla fall!”

Vi fick oss även en liten pratstund med trion innan dagens träning.

Johan Magnusson, som återvänder efter en säsong i Solängen säger följande om sin comeback:

”Det känns som att man aldrig varit borta. Lite som kompisgänget från sin hemstad som man hade sin första fylla med och inte setts på 10 år. Efter fem minuter är det samma gamla tugg igen”.

Magnus Wästlund lånades under förra säsongen ut till Mangskog i Värmlands skogar men ser nu fram emot en hel säsong med Maskinen:

”Det är skönt att vara hemma och komma igång med grabbarna igen. Det är också roligt med mycket nya ansikten som kommer tillföra mycket både på och utanför planen. Tror på topp 3 i år!”

Johan Larsson som hade mycket i skolan förra säsongen känner att han är mer redo än någonsin (vilket har märkts inte minst under träningsmatcherna). Han har en fin analys om läget i laget och serien hittills:

”Det har hänt en hel del i serien, flera lag har bytts ut mot andra vilket gör serien mer lockande” Att vi samtidigt kommer spela våra hemmamatcher på gräs känns såklart också grymt. Född och uppvuxen med fotboll på riktigt gräs, mitt spel kommer mer till sin rätt där. Sedan har vi ett väldigt spännande lag inför i år, vissa spelartapp har vi haft men vi har fått in flera riktigt fina nyförvärv. Spontant känns laget vassare i år, finns goda förutsättningar för att vi ska kunna spela bra fotboll och få starkare resultat än i fjol. Ett minus är att vi inte har Jimmi Brask kvar i laget, han kommer saknas såväl på som utanför planen. Men att både Mangemos och Farsan Magnusson är tillbaka är väldigt härligt!”

Vi ger vårt allra varmaste välkomnande tillbaka till dessa grabbar och hoppas de ska vara med och stärka laget och bidra positivt till konkurrenssituationen i truppen. Med en 20 man stark trupp ska vi förhoppningsvis kunna nå högre upp i tabellen än förra året.