Säsongen 2019 är igång!

Igår var det äntligen dags att kicka igång säsongen 2019, och vi gjorde det med dunder och brak! Möte, nya träningskläder, nyförvärv och en mycket väl genomförd första utomhusträning bådar gott inför fortsättningen.

På mötet presenterades bland annat den nya tränarkonstellationen, där Klaus och Junior kommer dela på huvudansvaret medan Oguz och Andres kommer ha en assisterande roll.

Vi gick även igenom ekonomin där vår eminente kassör hade gjort en fin powerpoint för att belysa vilka kostnader som finns när man driver en fotbollsförening samt vilka intäkter vi har. Där framstod klart och tydligt att vi har utgifter på nästan 100.000 per säsong medan våra intäkter utan diverse Realjobb endast uppgår till ca 65.000 kr. Därför är det viktigt att vi alla hjälps åt med de uppdrag vi tar fram för att dra in pengar till klubben någon gång per år.

Gamlestadens Marknad är ju en oerhört viktig del i vårt arbete för att driva Real Maskin framåt. Här finns möjlighet för fler att vara med och hjälpa till om man vill. Hör av er till Andres om ni vill vara med och hjälpa till.

Efter mötet delades paket ut till samtliga betalande medlemmar med otroligt snygga tränings-kit från Adidas.

Sedan begav vi oss ner till Bergsjövallen där årets första träning genomfördes med bravur. Hårt jobb och en hel del spel blev det. Nu har vi ledigt resten av veckan och nästa vecka tränar vi tisdag kl 18:30 och torsdag kl 19:00. Samling i klubbstugan en halvtimma innan.