Seriepremiär!

På torsdag är det äntligen dags för seriepremiär! Det är Öjersjö IF som har den stora äran att gästas av de kungliga från Kortedala. Ett Öjersjö som verkar vara i lite obalans då de har börjat värva avdankade föredettingar (Taco-Anders). Real däremot har precis gjort klart med den unge Jon Arranz som man värvat från spanska Deportivo Alaves.

Real har genom åren haft svårt att försvara sig mot Öjersjö och det har oftast blivit målrika tillställningar där Öjersjö till sist dragit längsta strået. I år hoppas man kunna vända denna negativa trend redan i den första omgången alltså.

Försäsongen har varit lite upp och ner och man har varvat vinster och förluster om vartannat. Detta kan dock ses som positivt då vi förra året gjorde den bästa försäsongen i Real’s 30-åriga historia och sen spelade riktigt uselt hela våren. I år kanske vi kommer lite mer ödmjuka till seriestarten och ska förhoppningsvis kunna kriga till oss en lite bättre vår.

Lite småskador har även förstört försäsongen lite men inför seriepremiären verkar det som att samtliga spelare kommer vara tillgängliga för spel. Härligt med konkurrens och spännande att se hur Coach och Nando ska ställa upp laget, då man experimenterat en del i träningsmatcherna. Blir det Jagge som får starta i anfallet? Eller kanske Dubo? Eller blir det möjligtvis Andres, som spelade anfallare i storsegern mot Hermansby? (den enda segern hittills i år, det säger väl det mesta kan man tycka…) Blir det rivhjärnet Johan som startar på mitten, eller pansarvagnen Mange? Ska Jerry orka spela 5 eller 10 minuter innan sitt första byte? Kommer Anders Svensson få smaka på kortedala-dobb? Så många frågor! Vill du ha svar på dessa så är det bara att bege sig till Öjersjö imorgon kl 20:00. Vi ses där!