Silly season

Silly season är i full gång, och ett flertal nya och nygamla spelare har varit med och tränat med Real det senaste. Inga kontrakt är påskrivna än men det verkar som att flera spelare är mycket nära en övergång. Här kommer en snabb genomgång.

Joacim Karlsson, 22, hårdför back från Mariestad. Enligt säkra källor så gott som klar för Real. Blir ett nyttigt tillskott.

Daniel Andersson, 23, den ständiga transfersnackisen. Är han tillbaka på riktigt den här gången? Låt oss hoppas på det!

Tobias Hollstig, 23, en annan gammal Realare som var med på senaste träningen och gjorde bra ifrån sig. En försäsong så är han nog tillbaka i gammal storform.

Matthias Hansson, 27, kvick och teknisk ytter som var med och visade upp sig på senaste träningen. Med ett förflutet i division 3 är det självklart en intressant spelare för Real.

Jens Jernmark, 25, stark spelartyp som visat sig vara användbar på flera olika positioner. Har ett förflutet i Norge, men verkar nu alltså ha bestämt sig för Real.

Niklas Ahlberg, 30, rutinerad spelare som visat framfötterna på träningarna det senaste. Kan också bli en stor tillgång med en försäsong i benen.

Joakim Martinsson, 25, var med på en träning och visade att takterna fortfarande sitter i. Kan han vara intresserad av en comeback?

En trio bestående av Joakim Bomb, Anton Björkgren och Vedran Tepsic har också varit med en del och visat prov på stora talanger. Real har närmat sig alla tre med anbud. Nu återstår att se om dom är intresserade att skriva på.

Det ryktas även att Felix är på väg tillbaka, men det är först och främst rehab som gäller under våren för den gamle Real-legendaren.