Silly season

Med mindre än en vecka kvar tills träningarna drar igång igen så florerar det rykten om olika övergångar inom klubben. Vi kör en snabbgenomgång av vad kidsen talar om på gatan när det kommer till Real Maskin BK

 

13709929_10154013612273096_8564155062702757893_n

Nando har snabbt anpassat sig till det spanska klimatet

Fernando Ruiz:
Nando befinner sig för närvarande i Spanien där han uppges leta ny klubb. Ryktet säger att Nando är trött på att spela andrafiol bakom Coach. Nando har enligt Lukas sagt: ”Jag är redo att ta huvudansvaret för en klubb”. Fernando är spansktalande och tjurfäktande och kommer troligtvis ha lätt att hitta en spansk klubb som uppskattar Nandos träningsstege.

 

Mange-Mos:
Mange ska kort och gott sagt till Jacob att han saknar de värmländska skogarna och att det spelas för lite dansband på klubbarna i Göteborg. Därmed är det mer eller mindre klart att Mange lämnar Maskinen för Hermansby. Hermansby tränas av den Real-legenden Daniel Berglund som precis som Mange värderar det värmländska levnadssättet.

 

Jacob Casemiro:
Jacob är en rubrikernas man. Nu senast ska han ha talat om att börja spela i Volvos korp-lag för att få mer speltid och för att ensam vara lagets stora stjärna. Så frågan är om vi kommer se Jagge Ronaldinhio-finta på Bergsjövallen eller på Heden efter uppehållet.

 

Timmie Löfgren:
Efter avslutade studier känner Timmie att han vill nystarta i fotbollen. Jonsered ska vara intressant för Timmie då det ligger nära både jobb och hem för Timmie. Han uppskattar en mer seriös träning då han enligt hans själv är ”rätt biff ändå”. Om Timmie kommer hamna i Jonsered och återförenas med sin gamle vapendragare Mojje får vi se efter sommaren.

 

Junior och Vincent:

Konkurransen i laget tar fram Juniors värsta sidor. Han försöker nu sälja Vincent på blocket.

Konkurransen i laget tar fram Juniors värsta sidor. Han försöker nu sälja Vincent på blocket.

Sedan det tillkom två målvakter till Real under våren ska Junior ha försökt sälja Vincent på blocket. I annonsen ”Målvakt söker lag” kunde man läsa att:

”Real är inte stort nog för fler än originalet, därmed måste Vincent hitta en ny klubb. Vincent är duktig men inget för er som redan har en grym målvakt. Real kan betala övergångssumman”

Om Juniors kuppförsök kommer att lyckas är väldigt oklart. Om det inte lyckas kan vi förvänta oss en kylig relation mellan de två målvakterna på träningarna.

 

Joel Elfving Svensson:
Joel har inte haft sin bästa säsong i Real. Med sämst vinstprocent i laget så är Joels pappa (som också är hans agent och största fan) sugen på att bryta kontraktet med Real. Joels pappa är sugen på att ta hem den förlorade sonen till ön och lära honom att inte passa så mycket utan att brunka mer.

 

Kalle Jarnebrink:
Kalle har ju flyttat ut till förorten och tycker nu att det är lite långt till träningen. Somaliska ska vara det naturliga valet för Kalle då han söker en ny klubb. Somaliska kommer naturligt då Kalle har många barndomsvänner som spelar där.

Jerry ser fram emot att dricka paraplydrinkar med Diaby

Jerry ser fram emot att dricka paraplydrinkar med Diaby

 

Jerry Bergstedt:
Jerry letar efter en klubb med bättre rehab-anläggning. Jerry spenderar ca 80 % av säsongen skadad eller rehab-tränande. Jerry anser att Reals möjligheter till specifierad rehab inte räcker till och vill därför uppsöka Marseille där Jerrys idol Diaby nu spelar. Jerry ska vara redo att lämna både fru och barn i Sverige om han får chansen att rehaba med Diaby.