Spelarintervju: Oguz Demir

Oguz Demir

Oguz Demir

Nästa spelarintervju är med en spelare som kan vara lite okänd för motståndarna. Han kom till Real-gården hösten 2013 helt oprövad och otränad. Trots att han inte varit med i någon tävlingsmatch ännu, så är han webbansvarig för Real Maskin 2015. Han är 186 cm lång och 95 kg tung, våran egna turkiska björn: Oguz Demir.


Hej Oguz!
Du har tränat med Real Maskin i lite mer än ett år nu. Vad tycker du om Real Maskin?

Ja, jag började att träna lite hösten 2013, och då hade jag inte varit på en ordentlig fotbollsträning sedan jag var 12-13 år. Innan jag kom till Real spelade jag bara korpfotboll på sommaren med nära vänner och ville hela tiden träna mer. Andres tog med mig på några träningar för att testa. Jag pallade verkligen inte hela träningen från början, men jag gillade laget såpass mycket att jag fortsatte. Real Maskin är ett gäng med fantastiska killar och grymma tränare. Man fastnar ganska lätt.

Vad kan Oguz tillföra Real Maskin?
Jag är villig att hjälpa till med allt runt laget. Jag blev Webbansvarig inför 2015 och lyckades bygga denna hemsidan. Fotbollsmässigt är jag alltid närvarande på träningarna och försöker gå på varje träning med motivationen att göra bra ifrån mig.

Vad är dina personliga mål för den kommande säsongen?
Att få debutera såklart! Förra året fick jag spela lite på en träningsmatch mot Croatia under försäsongen, då var jag fortfarande väldigt otränad. Jag ska vara bättre detta året.

Vad tror du om den kommande säsongen?
Säsongen 2015 blir roligare för Real Maskin. 2014 tror jag vi, som nykomlingar från division 7, respekterade de andra lagen för mycket och underskattade oss själva. Real Maskin har lärt sig lite mer om lagen i serien, är hungrigare och med massa nya spelare i laget kan vi göra en förändring och förhoppningsvis slippa jumbostriden 2015. Jag tror även att Jacob Casimiro kommer göra sin bästa säsong någonsin.

Vilka är Maskin Army?
Vi skapade en supporterförening för skojs skull i slutet av säsongen 2013. Jag och Jerry är väl ansvariga, antar jag. Maskin Army har ca 6 medlemmar och nästan 50 likes på Facebook.
MaskinArmy_klibb

Om du var ett djur, vilket skulle det vara och varför?
Björn. Jag ogillar vintern och lever endast under våren/sommaren.

Tack och lycka till detta året, Oguz!