Spelarmöte 2020

I torsdags var det dags att kicka igång utomhussäsongen och vi började som vanligt med ett spelarmöte. Här kommer lite kort info om det vi gick igenom.

Junior har lämnat över kaptensbindeln och Kalle blev framröstad till ordinarie kapten med Wibba som vice kapten.

Vi beslutade att vi kommer fortsätta med samma upplägg som förra säsongen, dvs två tillfällen i veckan men att vi eventuellt kan lägga in en extra träning vid behov. Vi ser gärna att alla försöker att lägga in ett extra valfritt
träningstillfälle i veckan (gym/löpning/padel med SEB eller annan valfri aktivitet). Jonas kommer vara ansvarig för att detta efterföljs.

Ledarstaben kommer utökas med en person så vi återigen blir fyra som vi var första halvan av förra säsongen. Joel kommer ta den rollen.

Vi i ledarstaben kommer ta ut det lag som vi för dagen tror har störst chans att ge oss tre poäng. Detta kan variera från match till match, och bero på vilka positioner vi behöver plocka in folk på. Vi hoppas att alla kan acceptera detta, sen vill vi såklart alltid att man ska känna att man kan komma och prata med oss om man undrar över något.

Jacob kommer ansvara för spelarråd, är du sugen på att vara med så hör av dig till honom.

Finns fortfarande platser kvar till lägret, anmäl er om ni inte redan gjort det!

I slutet på mars kommer vi sätta igång med EM-tipset och målet är minst 200 sålda tips. För att nå detta behöver vi alla hjälpas åt och pusha varandra. Detta är extremt viktigt för klubbens ekonomi och därför förväntar vi oss att alla gör sitt yttersta för att nå vårt mål.