Spelarmötet 7/1

Idag drog vi igång säsongen genom det årliga spelarmötet.

 

Mötet drogs igång strax efter 18 och de 18 personer som medverkade möttes av hembakade brownies och nybryggt kaffe. Det var härligt att se alla gamla ansikten igen samt två nya i form av ”Mini-Brask” samt Rickard. Kan säsongen starta bättre än med både nyförvärv och hembakat? Troligtvis inte.

 

Självklart pratade vi även lite om det sportsliga. Vi sa att vi som lag har som mål att:

* Träna på bra under försäsongen och komma väl förberedda både till Östra cupen samt till serien.

* I serien vill vi etablera oss som ett stabilt mittenlag.

* Vi vill släppa in färre mål än förra säsongen så vi satte ett mål på 44 bollar. Detta är ett snitt på 2 boller per match.

* Ta färre onödiga kort

 

Vi var överens om att våra tränare gör ett bra jobb och vi litar på att de kommer att lägga upp en bra träningsplan för oss under försäsongen. Träningstiderna under försäsongen ser ut som följande:

Tisdag 20:00, samling 19:30

Torsdag 18:30, samling 18:00

Söndag 13:00, samling 12:30

Alla träningar är på Bergsjövallen och vi samlas som vanligt 30 minuter innan i klubbstugan. Söndagsträningarna kommer från slutet av februari och framåt bestå till mestadel av träningsmatcher. Info om dessa kommer senare.

 

Vi pratade även om träningsläger och vi bestämde att vi skulle undersöka möjligheterna till att återvända till Vårgårda en andra gång då vi var nöjda med förra årets träningsläger. Både i kvalité och i pris.

 

Den 25/1 kommer serien att läggas och vi kom gemensamt fram till att vi önskade spela på vardagskvällar. Gärna onsdagar.

 

Vi pratade även en del om sponsring som för första gången på några år verkar bli aktuellt, dessutom från flera håll. Man får väl anta att den enorma framgång Real nått de senaste två säsongerna genom att prestera klubbens bästa resultat genom tiderna ligger till grund för att alla vill ha sin bit av Real-kakan. Självklart är detta fantastiskt roligt.

 

I och med sponsringar så kommer vi en bit på vägen men den största inkomsten för Real är fortfarande medlemsavgifterna. Därmed är det viktigt att alla betalar in så snart det är möjligt. Betalningsinfo finns under fliken ”KONTAKT”. Priserna som gäller 2015 är:

Under 26 år eller student: 1500 kr

Över 26 år: 2100 kr

I avgiften ingår även ett träningsställ. Se till att betala så fort ni kan och skulle ni vilja dela upp betalningen lite så brukar Junior inte vara omöjlig att ha och göra med. Kontakta då honom för mer info.

 

Det var nog allt viktigt från detta spelarmötet och alla spelare och ledare är riktigt peppade på att dra igång på riktigt. Detta gör vi nu på söndag.

 

FORZA REAL!