Tollered – Real Maskin 2-0

Det är återigen ett decimerat Real som samlas i klubbstugan inför årets näst sista match. Efter två sena återbud är vi tolv man som åker upp till Floda till slut. Coach och Nando har fått möblera om lite i startelvan och vi startar som följer:

Junior
Jonte Freddan Kalle Timmie
Andres Hasse Jimmi Jagge
Lukas Chrille

Bänk: Jim

Matchen startar lite trevande och det är Real som inleder starkast, bland annat kommer Jagge fri men väljer tyvärr skottet istället för att passa en fri Andres som bara hade kunnat lägga in den i öppen bur.

Efter första tio minutrarna är det dock Tollered som tar över matchen mer och mer och det är mycket riktigt Tollered som tar ledningen efter 23 spelade minuter. Real står dock emot bra och lyckas försvara sig på ett utomordentligt sätt. De få gånger som Tollered tar sig igenom vårt försvar står Junior i vägen och 1-0 står sig halvleken ut.

I andra halvlek försöker vi spela ett enklare spel där vi ska försöka hitta ut till Jagge och Andres på kanterna där Tollered ofta lämnar våra gubbar fria. Tyvärr lyckas vi inte riktigt med detta utan väljer oftast den svårare varianten där vi försöker slå långt till Lukas och Jim som kommit in i anfallet. Detta leder till att vi skapar knappt nånting, förutom ett par farliga hörnor. Tollered skapar ingenting dom heller utan bevakar mest sin ledning. Men så med tio minuter kvar får dom ett anfall där Kalle ska rensa undan bollen men lyckas få den på handen och självklart blåser domarn straff. 2-0 och här dör matchen.

Det enda positiva att ta med oss är att Tollered behöver två straffar för att göra sina tre mål på oss den här säsongen. Hade vi haft ett par gubbar till i truppen så kanske vi hade orkat stå emot ännu bättre, men nu är läget som det är och det gäller att vinna sista matchen mot Partille på söndag!

Förlust med 2-0 blev det idag. Nya tag på söndag och årets sista match! #realmaskin #div6 #division6a #gbgfotboll

Ett foto publicerat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)