Träningsläger 2020

Givetvis blir det träningsläger även i år. Då förra året blev en stor succé så kommer vi köra en repris och besöka Helsingborg och Nyckelbo vandrarhem!

Saxat från Nyckelbo vandrarhems hemsida: ”Nyckelbo är ett hemtrevligt och mysigt vandrarhem med närhet till natur och hav. Trädgården med stora gräsytor inbjuder till diverse aktiviteter. Det finns även en stor grill till förfogande.

Alla rum på Nyckelbo Vandrarhem har gemensam dusch och toalett. Gästerna kan koppla av i Nyckelbos gemensamma allrum eller i den vackra trädgården. Vandrarhemmet erbjuder också bastu och TV-rum.

Bussar till centrum stannar cirka 5 minuters promenad från Nyckelbo Vandrarhem. Det är 700 meter till Sofiero slott, 500 m till havet och 200 meter till Hemköp”

******

Vi kommer åka från Gbg lördagen den 28/3 kl 09:00 och är tillbaka söndagen den 29/3 ca 13:00.

Massor av roliga aktiviteter är planerade, förhoppningsvis blir det även en träningsmatch mot lokalt motstånd.

Vi har ett begränsat antal platser så se till att anmäla er snarast möjligt. Du anmäler dig genom att ta ”kommer” i evenemanget på facebook, och vi behöver veta senast den 28 februari om du tänkt komma eller ej.

Lakan och handdukar finns, ta med badkläder samt fotbollskläder för ett träningspass och en match.

Kostnaden för detta är blygsamma 500 kr/person men betalar du innan den 31 januari så kostar det bara 300 kr! (Givetvis skall medlemsavgiften vara betald också om du vill åka med)

Träningsläger 2019