Transfer Deadline Day

Dagen med stort D. Transfer deadline day.

 

I Real Maskin händer det grejer. Under de sista timmarna har Real Maskin gjort klart med hemvändaren Daniel Andersson. Daniel har under de senaste tränat på egen hand men har nu bestämt sig för att Real är klubben där han trivs bäst. Real bekräftar värvningen på Instagram. Hemsidan har försökt nå Daniel utan resultat. Kanske har han tagit en sista minuten resa när det nya kontraktet skrevs på.

DanielReal

Öviga rykten kring Real är att…
Kalle Jarnebrink är på väg till Sävedalen efter en stark vår i mittlåset.

Fernando Ruíz har tröttnat på att vara andretränare och har försökt kuppa till sig huvudansvaret genom att sticka till en röding till sportchefen Moholi. Moholi hade enligt rykten tagit emot femhunkan och gått ut och ätit en restaurangmiddag tillsammans med Anders Bengtsson. Bengtsson ser ut att bli kvar som huvudtränare. Vi får se hur ”Nando” ställer sig till detta och om han blir kvar i klubben.

Jacob Casimiro De Luíz Gustavo letar efter ett korpenlag i morgonserien som kan behöva en avig ytterlöpare. Detta ska gälla jämna veckor då han jobbar sent och han ska kombinera detta med att udda veckor lira i Real.

Richard Jansson är i samma sits men vill inte utöka träningstillfällerna utan letar efter en klubb som bara tränar en dag i veckan.

Junior saknades på senaste träningen och det ryktas om att Kortedala skulle vara intresserade av den mång-erfarna keepern.

Lukas Wallmander ska vara trött på att spela andrafiol i anfallet. Han har enligt uppgift sagt att han spelar kvar under hösten och kommer det ingen förändring ska han se över sin situation vid årsskiftet.