Ytterligare pusselbitar på plats!

Ytterligare två riktigt fina spelare har valt att förlänga med Maskinen, nämligen Haris Galijatovic och Marcus Cederqvist.

Båda två kom lite som gubben i lådan under förra säsongen och visade direkt prov på kvalitet när dom slog sig in i truppen under stenhård konkurrens på innermittfältet.

Dessa två herrar besitter troligtvis div 6 finaste fötter och sportrådet är såklart oerhört nöjda med att lyckats få detta i hamn.

Marcus hann med två mål och två assist under sina sex matcher förra säsongen. Och det var inte vilka matcher som helst han målade i, nämligen i sin premiär i publikmatchen på Bravida samt i sista avgörande matchen mot Celtic!

Haris stod för ett mål och tre assist på sina fem matcher förra året. Målet minns vi nog alla, en läcker frispark direkt i mål mot Vatra i sista matchen innan sommarn.

En nöjd sportchef Tommy Moholi hade följande att säga på presskonferensen: ”Med dessa två förlängningar har vi i stort sett spikat truppen 2020. Haris och Ceder blir grädden på moset och nu blir vi att räkna med på allvar denna säsongen”

Truppen just nu:

1- Mattias Kitterfeldt
2-
3- Jonas Pettersson
4- Kalle Jarnebrink
5- Tobias Widberg
6- Joel Elfving
7- Jacob Casimiro
8- Sebastian Engström
9- Tobias Olovsson
10- Johan Magnusson
11- Lukas Wallmander
12- Anton Malm
13- Joakim Larsson
14- Oguz Demir
15- Marcus Cederqvist
16-
17-
18- Erik Svensson
19-
20- Anders Iversen
21- Haris Galijatovic
22- Andres Monar
23- Klaus Jonsson
32- Sebastian Kongo Oscarsson
55- Fredrik Wiklund