Inför Vatra KIF – Real Maskin

På onsdag är det äntligen dags för seriepremiär och vi beger oss till Lövgärdesplan för att möta ytterligare ett nystartat lag, Vatra KIF.

Vi vet inte så mycket om Vatra men de är topptippade enligt lokalfotbollsbloggen Rasta & Dalla som skriver följande om laget:

Nystartade Vatra KIF från östra delarna av Göteborg (spelar sina hemmamatcher på Lövgärdeplan) har fått topptipset av bloggen. Behar Tahiri (som tränar 6A-laget Götaholm BK) är drivande bakom klubben och de har fått ihop en fin trupp. Tariq Khalaili spelade med Lärje-Angereds IF i fyran innan de gick i graven, Valdrin Mekaj kommer från seriekonkurrenterna Croatia, och Salih Gecaj spelade med IF Mölndal i fyran förra året. Vatra har inte spelat jättemånga träningsmatcher men har kryssat mot Hermansby och slog Solväders FC.

Vi får väl se om det är ytterligare ett i raden nystartade lag i östra Göteborg som lägger ner inom ett par år…

Vatra startade säsongen i fredags när man slog Angered SK med 2-1. Ingen matchrapport har inkommit än men nummer 7 Atdhe Bunjaku och nummer 10 Valdrin Mekaj ska enligt uppgift gjort varsitt mål.

För Reals del ska det bli spännande att se vilka spelare vi har att tillgå. Försäsongen har ju kantats av en del skador och annat som gjort att vi fått ställa upp med lite olika lag och formationer. Förhoppningsvis är några gubbar tillbaka till denna match och vi får tillbaka lite konkurrenssituation i laget.

Matchstart alltså på onsdag kl 19:45 på Lövgärdesplan. Vi ses där!

Vatra KIF