I årets andra match var det Gunnilse IS som stod för motståndet. Vi visste att vi skulle få det tufft, men ville gå in och göra en bra match ändå.

Vi startade som följande:

startingeleven-9

Vi hade även en liten men stark bänk i Lukas och Lucas.

Matchen startar och tyvärr är det lite som en repris från många matcher förra året där vi snabbt släpper igenom en gubbe som kommer fri med Junior och lätt placerar in 1-0. Knappa minuten har gått. Som om inte detta vore nog så har Jerry, på något märkligt vänster, lyckats skada sig (skräll) innan han ens hunnit röra bollen(?) och måste bli utbytt. In kommer nyförvärvet Lucas.

Efter Gunnilses 1-0 böljar matchen lite fram och tillbaka och efter en kvart blir Mojje vackert frispelad av Hasse på högerkanten och är sånär att lobba in kvitteringen. Efter detta tar dock Gunnilse över mer och mer. Utan att komma till några större farligheter dock.

Strax innan halvlek får dock Gunnilses mittfältare på en riktig drömträff från 25 meter och bollen letar sig rätt upp i krysset. 2-0 i halvlek men vi känner att vi står emot bra och även spelar bra och enkelt som vi pratat om innan matchen. I halvlek går Brask ner på mittfältet och Lukas kommer in i anfallet.

Andra halvlek händer inte så mycket. Jagge försöker springa ikapp några gånger med Gunnilses högerback, som dock joggar ifrån honom utan några större svårigheter.

När Junior går ut och ska försöka dribbla av deras anfallare blir det lite trubbel och 3-0 är ett faktum. Efter detta händer inte så mycket mer i matchen och 3-0 får ändå ses som ett okej resultat i årets andra match.

På söndag är det nystartade Angereds IS som kommer på besök. Om dom vet vi inte så mycket men det blir spännande att möta ett på pappret lite jämnare motstånd i alla fall.