Real Maskin – Tollered 1-4

Finns väl egentligen inte så mycket att säga om denna matchen. Tollered var numret för stora och trots att vi höll emot bra räckte vi inte riktigt till.

Vi saknade också en hel del gubbar till denna matchen, men det är sånt man får räkna med i division 6.

Nåväl, såhär startade vi i alla fall:

Startelva

Startelva

Bänk: Lulklass, Ali, Jim

Freddan fick alltså kliva upp ett steg och Joel blev förpassad ut på kanten. Nu har Joel snart fått spela på alla positioner som går.

Första halvtimman gjorde vi det bra. Joel och Timmie hade en del fina kombinationer på sin kant och Freddan, Johan och Magnus stängde till bra på mitten.

När sedan 0-1 kom så var det givetvis på en nick där vi inte riktigt följde med i markeringen, och otippat nog var 0-2 nästan en kopia på första målet.

0-2 stod sig sedan halvleken ut och vi gick in i andra med förhoppningen att kunna rubba Tollered och peta in ett par bollar. Och mycket riktigt, efter fem minuter hittar Mojje fram till Mangemos som dunkar in reduceringen mycket vackert. Men tyvärr hinner spelarna knappt sluta jubla innan Tollereds replik kommer. 1-3 och här går luften ur oss helt.

Tollered höjer tempot och vi får allt svårare att hänga med. Här kunde Tollered gjort ett par baljor till men lite oskärpa i avsluten gör att vi lyckas hålla nere siffrorna och det blir bara ett mål till för Tollered. 1-4, ridå.

Detta var som sagt inget konstigt resultat utan speglar matchen ganska bra. Vi gör lite för enkla misstag och blir straffade snabbt, det vet vi om. Men det är inte heller dessa matcher vi ska vinna. Nu är det full fokus och ladda batterierna till nästa torsdag då det är dags att bege sig upp till Öjersjö.