Jaa vad ska man säga. Div 6A har börjat. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Ett riktigt wake up-call blev det i alla fall för Real Maskin, som med bara två träningsmatcher i benen och ett par inställda träningar inte riktigt hade orken att hänga med Sveakurd.

Vi startade med följande lag:

Dagens startelva #realmaskin #div6a #gbgfotboll #match

Ett inlägg delat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)

En bänk bestående av Ahmed, Jocke, Jerry och Jim

Första halvlek hängde vi med rätt bra. Lyckades hålla Sveakurd i schack i en halvtimma innan första målet kom. Ett till fick Sveakurd in strax innan paus och 2-0 kändes väl som ett rättvist resultat.

Direkt i andra halvlek bjuder vi Sveakurd på tre mål inom loppet av tre minuter och här går luften ur Real totalt. Men man lyckas ändå få in en boll i nät genom Dubravko vackert serverad av Andres efter en fin spelvändning av Daniel Andersson. Det hjälper föga och vi fortsätter ge bort bollar till Sveakurd till höger och vänster och efter att Jens blivit utvisad gör Sveakurd fyra mål till och matchen slutar 9-1.

Det verkar vila en förbannelse över Bläsebovallen, där Real för två år sen åkte på en 10-1 förlust mot Angered FC.

Att Sveakurd var ett mycket bra lag går inte att ta ifrån dem, men idag gjorde vi dem bättre genom att inte vara alls på hugget och inte följa matchplanen.

Men vi lär oss av våra misstag och tar revansch nästa torsdag mot Lekstorp. Då har vi även trion Johan L, Johan M och Mangemos tillbaka i truppen. Tyvärr är Jens avstängd.

Men först och främst träning måndag och onsdag! Viktigt att alla försöker dyka upp, vi behöver uppenbarligen det.