Nytt i Real

Det händer mycket runt Real Maskin just nu. Vårstädning, tipslördagar, massa träningsmatcher, träningsläger, många nya spelare/medlemmar, anonyma donationer och nya snygga träningskläder. Med våren runt hörnet blickar vi framåt mot säsongens start och med lite fler goda nyheter blir truppen förhoppningsvis ännu mer motiverade!

– Ny Träningsmatch –
Efter att Viking Väst FC ställt in matchen i söndags så har vi gjort klart med en ny träningsmatch mot ett nytt lag. Matchen spelas mot Lunden ÖBK på Överåsvallen den 22:e mars. Mer information om denna matchen kommer.

– Nytt i truppen –
Den senaste veckan har vi träffat FYRA nya spelare som provtränar med laget. Robin, Leo, Vedran och Magnus. Skribenterna har inte fått mycket information om spelarna, men alla köttade på bra under tisdagens träning. Truppen har förstärks med många nya spelare det senaste och det kommer fortfarande många nyfikna provspelare till oss. Snart har vi 2 lag!

Jonatan Pohls träningskläder vid hans plats i realgården.

Jonatan Pohls träningskläder vid hans plats i realgården.

– Nya träningskläder –
Nu har det första paketet med träningskläder kommit för de som skrev på medlemskap tidigt i år. Tjocktröja, träningstisha och byxor med initialer på respektive plagg.
 

Missa inte Real Maskin:
Lördag 7/3 14:30 Match mot United Africa på Bergsjövallen (Inför: United Africa FC)
Lördag 14/3 Vårstädning + tipslördag i världens vackraste klubbstuga (Städ- och tipslördag 14 mars!)