Matcher och seriepremiär!

Match 1 och 2
Göteborgs City FF och Landala IF

I onsdags skulle vi spelat match mot Göteborgs City FF på vår hemmaplan Bergsjövallen, men vi fick tyvärr ställa in pga för få tillgängliga spelare. Det har varit varierande antal spelare på träningarna, men huvudorsaken ska helt enkelt varit att datumet passade för få.
Vår sista träningsmatch i försäsongen spelas på söndag kl 13:30 och då möter vi Landala IF på Guldheden Södra. Landala IF spelar i division 6B (samma som Göteborgs City FF). Klubben grundades 1919 och står starkt som en av stadens äldsta klubbar. Förra året spelade de till sig en 9:e plats och de ska ha säkrat kontraktet med målskillnad! Laget har enligt rapporter varit väldigt starka defensivt förra året, men de gjorde även få mål. Det ska bli spännande och se vad Landala IF har att visa nu bara några dagar innan seriepremiären! Väl mött!

Match 3: Seriepremiär!
Surte IS FK

Då var det äntligen dags för säsongspremiär! På onsdag spelar vi på vår hemmaplan Bergsjövallen och välkomnar Surte IS FK tillbaka till division 6A. År 2016 åkte laget ur serien tillsammans med Roma och Gambianska pga uteslutning. Surte kom på en sjundeplats men lämnade WO i sista omgången, vilket är ett regelbrott, varav en uteslutning från division 6A. De har dock visat sig starka i division 7A och slutade säsongen på en fjärdeplats efter Fotö, Nödinge och Västkurd.

Tidigare möten:
År 2016 vann vi båda matcherna mot Surte IS FK. I första matchen (18 maj 2016) kom vi till ”Parken” och skulle möta ett formstarkt Surte som precis vunnit mot topplaget Sveakurd. Inga problem för Real där vi gjorde en riktigt bra laginsats och matchen resulterade i en 4-0 seger med mål från bland andra Jon Arranz! Matchrapport här!


Andra mötet spelades (14 september 2016) på bergsjövallens konstgräs och det var vår första trepoängare efter sommaren. Seger med 5-3 och matchrapporten hittar ni här!


På onsdag ska vi visa Surte vad vi går för och att vi blivit ett starkare och svårare lag att möta sedan senast! Junior skickade en hälsning: ”Surte kommer få en rejäl match och att vi kommer komma ruskigt sugna till premiär!”

När: Onsdag 28 mars kl 13:30
Var: Bergsjövallen Konstgräs
Domare på onsdag är Robin Andersson och Surte IS FK spelar i svart!


Framåt Real Maskin!